Over ons

Over ons

Over Kadiks installatiebedrijf BV

De heer Kadiks startte na de tweede wereldoorlog een winkel met wit- en bruingoed aan de Dorpsstraat in Moerkapelle. Langzamerhand kwam er in het bedrijf steeds meer aandacht voor installatietechniek. In de jaren 70 werd het bedrijf overgenomen door Jaco Hoogendoorn en zijn compagnon D. Bac. Begin jaren 80 heeft Jaco het bedrijf alleen voortgezet, waarna het in de jaren 90 verhuisde naar de huidige locatie, de Industriestraat. In 2014 werd het familiebedrijf overgedragen aan de zoon van Jaco Hoogendoorn, Jacques, die de familietraditie voort zet.

Klanten en werkgebied
Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren, VVE’s, het MKB en aannemers in luxe woningbouw en klein utiliteit. We leggen zowel compleet nieuwe installaties aan, als installaties die bij renovatie aangepast moeten worden. Het verduurzamen van de woning behoort tot de mogelijkheden. Voor kleine elektra-, verwarmings- en loodgietersklussen zijn we in de omgeving van Moerkapelle actief. Voor complete installaties in woningen en klein utiliteit zijn wij binnen een straal van een uur rijden rondom Moerkapelle te vinden

Eén aanspreekpunt voor alle installaties
Installatiebedrijf Kadiks is een totaalinstallateur en verzorgt alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in luxe woningen en kleine utiliteit. Het grote voordeel is dat u als opdrachtgever één aanspreekpunt heeft voor alle installaties die een woning of bedrijf in gaan. Hierdoor kunnen wij een strakke planning geven en worden onverwachte situaties vermeden.

Kadiks onderhoudt nauwe samenwerking met Nederlandse en buitenlandse toeleveranciers op professioneel en technisch vlak. Hierdoor heeft Kadiks de kennis en expertise in huis om op cruciale momenten, uw organisatie letterlijk en figuurlijk draaiende te houden. Noodzakelijke technische onderdelen zijn bij ons, in geval van urgentie, vaak op voorraad of de volgende dag leverbaar. We dragen zowel fysiek als technisch bij om bedrijven niet te laten stilvallen.

Aangesloten bij:
Kadiks Installatiebedrijf BV is voor de elektrotechnische diensten lid van vakorganisatie ELEKTROTRANSFER. Voor de werktuigbouwkunde, zoals loodgieterswerk, centrale verwarming en duurzame technieken wordt gewerkt met Instalpro. Daarnaast is Kadiks Installatiebedrijf BV erkend lid van Techniek NL, de nationale organisatie voor installatiebedrijven die zich bezighouden met elektrotechniek, klimaat(behandeling), sanitair, loodgieterswerk en SEI, de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Uw Duurzame Installateur.

In 2009 is Kadiks Automatisering BV afgesplitst van het installatiebedrijf Kadiks. Zij zijn nu een op zichzelf staand bedrijf dat is gevestigd op het Gouwepark in Moordrecht.

079-5932524
info@kadiksbv.nl