Domotica

Domotica

Domotica huisautomatisering

Wist u dat u nóg comfortabeler en veiliger kunt wonen? Met uw tablet of smartphone kunt u uw hele huis besturen. De verlichting aan of uit doen, de verwarming een graadje hoger zetten als u onderweg naar huis bent of de zonwering laten zakken met uw smartphone. U kunt alle systemen, die met elkaar verbonden zijn, eenvoudig bedienen. De veiligheid in huis wordt aanzienlijk vergroot, doordat u op uw smartphone kunt zien wie er aanbelt. U kunt daarnaast met diegene op afstand communiceren en eventueel de deur met de smartphone openen. Wanneer u niet thuis bent, dan kunt u de lichten op verschillende tijden aan of juist uit laten gaan, om uw aanwezigheid te simuleren. En als u een inbraakalarm heeft, dan kunt u de melding naar uw smartphone laten gaan. U kunt dan op de camera’s kijken of de melding terecht is en actie ondernemen. Wij leggen domotica installaties voornamelijk aan in luxe woningbouw en installeren ook warmtepompen, loodgieterswerk en elektrotechniek. Zo heeft u alle diensten onder één dak en maar één aanspreekpunt.

Domotica voor bedrijven
U kunt ook uw bedrijf slim maken met domotica. Zo kunt u de verlichting en verwarming met een paneel of met uw smartphone bedienen. Of de verwarming en verlichting alleen daar aan doen, waar het op dat moment nodig is. U heeft dan geen sluipverbruik en altijd inzicht in de kosten. Ook kunt u met domotica uw bedrijf extra beveiligen. U ziet altijd wie er aanbelt. Alles is met elkaar verbonden. En als u het pand verlaat, dan kunt u met één druk op de knop de verwarming lager zetten, alle apparaten uitzetten en het alarm aanzetten. Zo kunt u veilig en zorgeloos naar huis.

Inzicht verbruik
Elk moment van de dag heeft u op uw tablet of smartphone inzicht in uw energieverbruik. Daardoor kunt u zien waar er veel energie wordt verbruikt en verspilling tegengaan.

Voorbeelden van domotica:
-Met een druk op de knop zet u de (gedimde) verlichting aan, de verwarming aan en start uw favoriete muziek
-U kunt vanaf de bank zien wie er aanbelt en de deur openen
-De zonwering zakt automatisch als de zon het huis in schijnt
-Verlaat u het huis? Met een druk op de knop gaat alle apparatuur uit en het alarm aan
-Bekijk uw camera’s wanneer er een inbraakmelding op uw smartphone binnenkomt

Met domotica is dusdanig veel mogelijk dat advies op dit gebied aan te bevelen is. Wij helpen u in de wirwar van termen, mogelijkheden en merken. Aan de hand van uw wensen ontwerpen wij een installatie die bij u past.

Vervolgens begeleiden wij u van ontwerp naar de aanleg en oplevering van de domotica-installatie. En ook na de oplevering blijven wij ondersteuning bieden. Kadiks installatiebedrijf heeft de kennis in huis om het systeem te programmeren en te bouwen. Alles onder één dak, met één aanspreekpunt.

Heeft u vragen over domotica en wat Kadiks Installatiebedrijf hierin kan betekenen, neem dan contact met ons op.

079-5932524
info@kadiksbv.nl