Waterontharder

Waterontharder

Een wateronthardersinstallatie is de oplossing tegen kalk

Hard water zorgt niet alleen voor kalkplekken op sanitair en douchewanden, het verkort ook de levensduur van apparaten waar een verwarmingselement in zit. U kunt dan denken aan de wasmachine, vaatwasser, waterkoker en het koffiezetapparaat. Met een wateronthardersinstallatie wordt de kalk grotendeels uit het water gehaald, zodat uw apparaten langer mee gaan. U hoeft geen agressieve middelen te gebruiken om kalkaanslag te verwijderen. Er is namelijk nauwelijks of geen kalkaanslag meer.

Energiebesparing
Er gaat veel energie verloren als gevolg van kalkafzettingen in apparaten in een woning. Een dun laagje kalk zorgt al voor 10% extra energieverbruik. Door ontkalkt water te gebruiken, wordt kalkaanslag voorkomen en bespaart u energie. Daarnaast hoeven de apparaten niet ontkalkt te worden.

Zacht zuiver water
Door het water te ontkalken, ontstaat zacht water. Dit is direct merkbaar in het huishouden. Er is bijvoorbeeld minder wasmiddel en geen wasverzachter nodig voor een goed en zacht wasresultaat. Naast de eerder genoemde kostenbesparing, gaat uw kleding hierdoor ook langer mee.

Wij zijn officieel Lubron dealer en bieden een compleet assortiment wateronthardersinstallaties.

Wilt u meer weten over waterontharders of een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

#
#
#
079-5932524
info@kadiksbv.nl