All electric ready warmtepomp

All electric ready warmtepomp

Wij bieden hoogwaardige hybride warmtepompen aan, die gasgestookte cv-ketels combineren met warmtepomptechnologie. Zo kunt u uw huis efficiënt en milieuvriendelijk verwarmen.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp combineert de voordelen van een warmtepomp met een traditionele gasgestookte cv-ketel. De warmtepomp verwarmt uw huis efficiënt als de buitentemperatuur gunstig is. Als het kouder wordt, schakelt de cv-ketel automatisch bij.

Wij bieden ook “All Electric Ready” warmtepompen aan. Dit betekent dat u later een boiler kunt aansluiten op de warmtepomp voor warm water. Deze warmtepompen hebben een hoger vermogen dan gewone hybride systemen, zodat u in de toekomst volledig elektrisch kunt verwarmen zonder gas.

Voordelen van hybride warmtepompen

  1. Energie-efficiëntie: Ze gebruiken hernieuwbare energie en verlagen uw energierekening.
  2. Milieuvriendelijk: Ze verminderen de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  3. Flexibiliteit: U kunt altijd rekenen op uw verwarmingssysteem, of het nu de warmtepomp of de cv-ketel is.
  4. All Electric ready: Onze systemen zijn klaar voor de toekomst, zodat u makkelijk kunt overstappen naar volledig elektrische verwarming.
  5. Verhoogd comfort: Het systeem kiest automatisch de meest efficiënte manier van verwarmen, zodat u altijd een aangename temperatuur in huis heeft.

Waarom kiezen voor Kadiks Installatiebedrijf B.V.?

Bij Kadiks staan we voor klanttevredenheid door hoogwaardige producten en uitstekende service te leveren. Ons ervaren team van gecertificeerde monteurs adviseert u over de beste hybride warmtepomp voor uw woning en zorgt voor een professionele installatie en onderhoud.

Neem contact met ons op

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de ideale hybride warmtepomp voor uw huis.

079-5932524
info@kadiksbv.nl