Storingen en onderhoud

Wij hebben een ruime voorraad materialen in huis, zodat wij altijd snel uw storing kunnen oplossen. Onze storingsdienst staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Onderhoud CV ketel
Met een onderhoudscontract verkleint u het risico op storingen in uw installatie. De installatie gaat langer mee en blijft kwalitatief goed werken. Als u een onderhoudscontract bij u ons afsluit kunnen we garanderen dat wij de juiste materialen in huis hebben voor uw installatie en komen als u toch een storing heeft, deze zo spoedig mogelijk verhelpen.
Wilt u direct een onderhoudscontract voor uw CV Ketel afsluiten?

Klik hier voor meer informatie.

Onderhoud daken en goten
Een goede conditie van uw dak en goot is belangrijk! Een plat dak en dakgoot is namelijk gevoelig voor lekkage. Het is dus belangrijk dat u de conditie van uw dak en goot goed in de gaten blijft houden. Een goede conditie beperkt de kans op calamiteiten en dit kan weer de levensduur van uw dak en goot verlengen. Daarom is het slim om uw dak en goot te laten onderhouden en schoonmaken en periodiek te laten inspecteren op gebreken en lekkages.

Dit is bij uitstek een klus voor Kadiks Installatiebedrijf. Voor het onderhoud aan uw dak en dakgoot bieden wij u daarom een onderhoudscontract.

 Klik hier voor meer informatie

NEN 1010 & NEN 3140 Keuringen
Inspectie elektrische installaties
Elektrische installaties in gebouwen moeten (brand)veilig zijn. Daarom zullen deze regelmatig moeten worden geïnspecteerd. Een regelmatige controle van elektrische installaties– gericht op het opsporen van (potentiële) defecten kan veel schade voorkomen. Hiervoor zijn, afhankelijk van het doel, verschillende inspectievormen. 

Storingen kunt u melden op telefoonnummer:
079-5932524 of stuur een mail naar info@kadiksbv.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 © Kadiks installatiebedrijf BV - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid