Zonnepanelen

"In een bewuster wordende maatschappij ontstaat meer en meer het besef dat geïnvesteerd moet worden in duurzame energie. Kadiks Installatiebedrijf B.V. biedt daarom duurzame energie aan, o.a. met PV panelen. PV staat voor PhotoVoltaic en PV paneel komt men vaker tegen als zonnepaneel. Zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit en met behulp van pv/zonnepanelen kan zelf eigen elektriciteit worden opgewekt. Het rendement van PV/ zonnepanelen is ca. 5 tot 15%.

Als u besluit om PV panelen aan te schaffen:
In bepaalde gevallen is een bouwvergunning een vereiste bij het plaatsen van PV panelen. Hiervoor kan men bij VROM terecht. Vaak is een vergunning niet nodig.

PV panelen komen het beste tot hun recht bij plaatsing op het zuiden. Houdt rekening met obstakels zoals bomen voor de juiste positionering.

Een volledige PV panelen constructie kan als geheel een flink gewicht meebrengen; onderzoek of laat onderzoeken of het huidige dak de volledige constructie kan dragen.

Houdt uw panelen optimaal in conditie voor een maximaal rendement; dit kan worden bereikt door minimaal 2 maal per jaar de PV panelen te reinigen."

 © Kadiks installatiebedrijf BV - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid