Domotica

Wist u dat u nóg comfortabeler en veiliger kunt wonen? Met uw tablet of smartphone kunt u nu uw hele huis besturen. De verlichting aan of uit, de verwarming een graadje hoger of de zonwering naar beneden. Eenvoudig en allemaal met elkaar verbonden. De veiligheid in huis wordt bijvoorbeeld vergroot, doordat u altijd en overal kunt zien wie er aanbelt en de deur vanaf afstand kunt openen. En uw licht gaat automatisch uit als u niet thuis bent.

U kunt ook uw bedrijf slim maken. Besturing van verlichting en verwarming, alleen op plekken waar het nodig is. Geen sluipverbruik en altijd inzicht in de kosten. Ook kunt u met domotica uw bedrijf extra beveiligen. U ziet altijd wie er aanbelt. Alles eenvoudig met elkaar verbonden.

Elk moment van de dag heeft u op uw tablet of smartphone inzicht in uw energieverbruik. daardoor kunt u nog eenvoudiger verspilling tegengaan en energie besparen thuis en op kantoor.

Enkele voorbeelden:
- Met een druk op de knop zet u de (gedimde) verlichting aan, de verwarming aan en start uw favoriete muziek.
- U kunt vanaf de bank zien wie er aanbelt en de deur openen.
- De zonwering en verwarming reageert op de warmte. Verwarming gaat automatisch uit en de zonwering zakt.
- Verlaat u het huis? Met een druk op de knop gaat alle apparatuur uit.

Wij helpen u in de wirwar van termen, mogelijkheden en merken. Samen met u maken wij een passend ontwerp en keuze van systeem,  door onze ruime kennis van componenten en mogelijkheden kunnen wij u voorlichten over wat er mogelijk is. 
Wij beginnen met een kennismaking gesprek, hier in zullen de mogelijkheden en wensen worden besproken. Op basis van dit gesprek wordt er een ontwerp, merk keuze en technische omschrijving gemaakt zodat u een persoonlijk Domotica systeem na wens krijgt en u niet te veel betaald. Verder zullen wij u begeleiden van ontwerp naar de bouw tot oplevering en ook na de oplevering blijven wij ondersteuning bieden.  
Kadiks installatiebedrijf heeft de kennis in huis om het systeem te programmeren en te bouwen alles onder één dak, met één aanspreekpunt. 

Wilt u meer informatie? Download hier de folder.

 © Kadiks installatiebedrijf BV - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacybeleid